Administratieve ondersteuning wordt lastenverlichting

Wij zijn van mening dat het voeren van een administratie niet moeilijk hoeft te zijn en ook niet te veel tijd mag kosten. Immers een ondernemer kan zijn tijd vaak veel nuttiger gebruiken door aan zijn onderneming te werken. Echter het voeren van een "deugdelijke" administratie is wel een vereiste. Wij ondersteunen u daar graag bij. Dit kan op veel verschillende manieren. Uiterste is dat wij uw volledige administratie voor u boeken. Wij doen dit afhankelijk van uw wensen eens per maand of kwartaal en doen dit bij ons op kantoor of bij u.

Als u zelf uw financiële administratie voert, helpen wij u daar ook graag bij. Door slim na te denken over de inrichting van uw administratie kunt u efficiency voordelen behalen en veel dubbel werk voorkomen. Efficiency voordelen kunnen zijn het automatisch aanmaken van betalingsopdrachten, inlezen van bankafschriften, inlezen van verkoopfacturen en het inlezen van kassa administraties. Dit is maar zo een indicatie van wat er mogelijk is, deze is zeker niet limitatief. Wij wisselen hier graag eens met u van gedachten over. Wie weet kan een kleine investering hierin u een aanzienlijke terugkerende tijdsbesparing opleveren.

En als u dan de administratie zo efficient als mogelijk heeft ingericht is het prettig te weten gedurende een boekjaar dat u ook op de goede weg bent. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Bij veel klanten maken wij eens per kwartaal een afspraak voor een dag(deel) om de administratie te beoordelen en de puntjes op de i te zetten, u voorkomt daarmee veelal verrassingen na afloop van een boekjaar. Door gebruik te maken van onze online dienstverlening is het zelfs mogelijk u bij te staan terwijl u zelf met de administratie aan het werk bent.

Heeft u tijdelijk behoefte aan administratieve bijstand als gevolg van langdurige ziekte en/of verlof, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze mensen zijn zeer bekwaam in het voeren van uw administratie, door eerder opgedane ervaringen kunnen wij met bijna elk modern financieel pakket werken.

 

Cooster coaching accountants is "Exact gecertificeerd accountant"
 exact-certified-nl-accountancy-cmyk