Uw jaarrekening met zorg samengesteld

Als ondernemer heeft u grip op wat er binnen uw onderneming gebeurt. U weet welke omzet u realiseert, houdt de kosten goed in de gaten. U let er op dat uw debiteuren op tijd betalen, zorgt voor het tijdig betalen van uw leveranciers en de Belastingdienst. Uiteindelijk moeten al deze acties van u leiden tot belastingheffing over uw behaalde jaarresultaat. Of dit nu in de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting is maakt niet uit, de basis hiervoor is uw Jaarrekening.

Daarnaast is de jaarrekening in veel gevallen ook een verantwoordingstuk richting uw financier en in het geval u in een BV onderneemt dient u de jaarrekening (in beperkte vorm) ook bij het Handelsregister te deponeren. Het is dan ook belangrijk dat dit met zorg gebeurt en de jaarrekening kwalitatief goed is. Wij doen dit graag voor u.

Onze werkwijze voldoet aan de kwaliteitseisen die het SRA stelt aan een accountant bij het samenstellen van een jaarrekening. Dit in combinatie met onze persoonlijke betrokkenheid zorgt voor een kwalitatief goede jaarrekening.  Vooraf bespreken wij graag met u wat wij van elkaar mogen verwachten in dit proces, wij spreken met u een bepaald niveau van opleveren van de stukken af en op basis hiervan kunnen wij vooraf een heldere inschatting geven van de te verwachten kosten.

Wilt u meer weten over dit onderdeel van onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0342-425842 , per mail en uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de