Uw loonadministratie gekoesterd!

U heeft personeel en daar heeft u soms al genoeg mee te stellen. In goede en in slechte tijden. Dan wilt u zich geen zorgen maken over een juiste verwerking van alle lief en leed, wijziging in wet- en regelgeving en overige mutaties in de loonadministratie. Wij kunnen u daarin volledig in ontzorgen op een manier die voor u het meest prettig en/of praktisch is.

Volledig online, u levert online aan en wij verstrekken alle relevante informatie online via onze portal. Uw medewerkers raadplegen de loonstrook eveneens online, via werknemersloket (filmpje). Indien gewenst zelfs zonder apart in te loggen maar rechtstreeks via zijn of haar eigen bankafschrift in Telebankieren. Los van het feit dat u hiermee veel papierwerk voorkomt, biedt dit u ook de mogelijkheid om u te profileren als modern werkgever. Het andere uiterste is de traditionele verwerking, volledig op papier, ook dit is mogelijk. En elke mogelijke tussenvorm tussen volledig online en volledig op papier. U bepaalt!

Onze mensen beschikken over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie en bijkomende advisering. Zo zijn wij lid van Nederlands Instituut voor Payroll Accounting (NIRPA). Wij adviseren u graag over salarisverwerking in het algemeen maar ook over nieuwe regelingen zoals momenteel bijvoorbeeld de werkkostenregeling (wkr).

Vooraf maken wij met u heldere afspraken over:

  • aanleveren (tijdstip en wijze) van mutaties;
  • oplevering (tijdstip en wijze) van loonadministratie door ons;
  • tarief per loonstrook per periode;
  • aanvullende kosten (bijvoorbeeld aanmaken van nieuwe medewerkers, pro forma berekeningen, overige advisering);

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw loonadministratie? Neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met Cooster op. Dit kan via telefoonnummer 0342-425842 , email of kom eens langs op kantoor in Barneveld voor een demo en een kop koffie.