Wie is Cooster?

Door onze jarenlange ervaring als accountant hebben we geleerd dat ondernemers steeds vaker behoefte hebben aan een breder georiënteerde adviseur. Een ‘coach’, die u niet alleen adviseert over financiële zaken maar ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zakelijk, als wel uit persoonlijk oogpunt.

Onze strategie? Het koesteren van een scherpe visie. Gefocust op kwaliteit en inhoud zowel in het handelen als in de benadering waardoor u een perfect verzorgde vertaling ontvangt van uw behoeften. Dat zijn coaching accountants. Dat is Cooster. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met ondernemen terwijl wij de essentiële in- en aanvullingen geven op de juridische, fiscale, financiële- en belastingzaken, allemaal vanuit uw gedachte.

Vanuit die gedachte hebben wij een identiteit weten neer te zetten die wordt gekenmerkt door een proactieve houding gekoppeld aan een grote werklust gedreven door passie en met gedegen kennis van zaken. Dit is onze kracht voor het opbouwen en behouden van duurzame relaties. Cooster gaat er voor om het maximale uit de klant, zijn klanten en zijn onderneming te halen. Op een toegewijde, opbouwende en professionele wijze. Ons missie is dan ook een transparantheid te creëren in onze aangeboden diensten, en de manier waarop wij met onze klanten communiceren zodat zaken doen voor u een stuk overzichtelijker wordt. Wij hebben dus dezelfde doelen als u.

Cooster heeft bewust voor zijn naam gekozen. Wij spreken het uit als: koester, afgeleid van het aloude werkwoord koesteren. Niet voor niets is ‘koesteren’ een WERKwoord. En wij nemen dat letterlijk.

  • ww koesteren: koesterde, h gekoesterd, 1) verwarmen: 2) liefderijk verzorgen 3) bij zichzelf in stand houden.
  • "Het zelfbeeld dat we koesteren, bepaalt in wezen wat we worden." Dr. Maxwell Maltz.
  • Synoniemen van koesteren: onderhouden, vertroetelen, verwarmen, verzorgen, voeden.

Meer weten? Benieuwd naar onze kunsten?

Neem dan vandaag nog contact met ons op: 0342 - 425 842!